Önbizalom

Önbizalom tábor

Az önbizalom táborban megtanuljuk, hogyan álljunk ki magunkért és azért amiben hiszünk, hogyan kommunikáljunk másokkal bátran és határozottan. Gyakoroljuk, hogyan tegyük félre a gátlásainkat és a szorongást, hogy minden szituációban magabiztosan adhassuk a legjobb formánkat. Beszélünk az önismeret fontosságáról és játékosan tanulunk technikákat a stressz és a konfliktus mindennapi kezelésére.

Magunkról

Paár Tímea:

coach, mentor, oktató és önbizalom nagykövet vagyok. A tudásátadás és mások fejlődésének támogatása ad értelmet a munkámnak. A gyerekekkel önbizalom-fejlesztek, a fiatal felnőtteket képzem, cégvezetőket és kulcsfontosságú kollégáikat mentorálom. A jövőt meg kell alapozni, ezért már fontos a gyerekkorban az önbizalom erősítése.  

Házlinger Judit:

Coach és Tréner diplomáimat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem. Az elmúlt években coachként dolgozva abban támogatom a hozzám fordulókat, hogy önmaguk legjobb verziói legyenek. Csoportokkal dolgozva tréningeket, tematikus workshopokat tartok felnőtteknek, ill. többször tartottam már általános iskolás gyerekeknek játékos stresszkezelő workshopot.

Ár: 53.900 Ft

Ajánlott életkor: 10-16 év

Hétfő – Péntek (8:00 – 16:00)
7632 Pécs, Kertváros utca 2.

Időpont: